Wednesday, 20 April 2011

projek KAMI ~

rancangan aku ngan geng aku ari ni adalah PROJEK RAMBUT !



haha .
dah lame tak buat keje gile cam ni .
sekali rancang , memang banyak bende yang nak di buat .
tapi buat bende ni memang best ! 
yang terlibat , siti murniwati , nurfatihah ayob , noor syahirah dan nurul awanis . aku la tu ~

abis je mase dekat sekolah , geng aku dah buat plan projek rambut pukul 2.30 .
tapi disebabkan aku terlajak tido , aku pon mesej noor syahirah .
aku cakap dengan dia , datang lambat sikit . 

bile dah siap - siap , aku pon bertolak pegi rumah siti murniwati .
sampai sane je , aku dah ternampak muke noor syahirah .
then , aku dengar 1 suare , aku pikir suare siti murniwati , rupe nye , suare mak dia .
hahaha . naseb baek aku tak serang mak dia tu .

lepas aku masuk , aku tgk , geng aku dah ready nak itam kan rambot . 
aku tgk je sebab aku tak ade kaitan dengan itam kan rambot ni .
rambot aku dah itam asli . hahaha
sambil - sambil tunggu dorang itam kan rambot , aku pon buat la keje yang pelik - pelik .
simbah - simbah air dekat dorang . 
hehe .
tak de keje la katekan .


lepas dah siap dorang itam kan rambot , dorang projek rambot aku pulak .
yeah ! 
tak saba pulak . hahaha
tapi , sebenanye , aku takot sebab dorang nak balas balik ape yang aku dah buat dekat dorang tadi .
takot pulak .

redha je la ~
then , mule la ptong memotong rambot aku .
aduh ! abis la rambot aku , jadi experiment dorang .
sambil - sambil siti murniwati and nurfatihah ayob potong rambut aku , dia tarik pipi aku . 



adoi ! tersakit pulak .

kebetulan pulak mak siti murniwati buat cokodok , keropok and air teh .
ape lagi , mengunyah la .
hahaha .

lepas abis je buat semue bende yang di rancang , sesi fotography pon bermule .

makin gila la geng aku ni :)

then kiteorang pon balik la ke rumah masing - masing .
tak kan nak tido sane pulak kan ?
terime kasih dekat siti murniwati , nur fatihah ayob and noor syahirah sebab reka rambot aku secare PERCUMA .
hehehehe

sori , gambar tak dapat di masuk kan dalam blog sebab ade dekat siti murniwati .

4 comments:

murni said...

hey kawan.. siape ckp percuma.. bayar larh..

awanis said...

tadi kau cakap .
hehehe ~

nelly said...

eceh .bestnya !

awanis said...

hehe..
tau xpe..
da lame xbuat keje ni..