Sunday, 24 April 2011

bola bakul ~

name lain nye , basket ball .
tapi aku lagi suke panggil bola bakul .
lebih selese .

pagi - pagi ni aku dengan siti murniwati pegi date sekejap .
eh2 ! jangan sala paham ~
kiteorang tak songsang ok !

kiteorang pegi pukul 9 lebih .
sampai setia alam je , amek mase 10 minit je kot . ( sebenanye , tak tengok jam pon . hehe )

sampai sane je , dah ramai orang .
dah tak ade tempat nak main bola bakul .
tetibe , mate kiteorang nampak satu tempat yang kosong .
actually , tempat tu ade orang yang main , tapi orang tu tak gune tempat tu .
so , ape lagi . serang je la !

kiteorang pon main la sampai pukul 11.50 .
da penat main , kiteorang nak pegi joging .

tetibe ade budak panggil aku .
' akak baju putih , jom main basket ball ' kate budak tu .
aik ! nape tetibe ajak aku ?
tak pena kenal pon budak tu .





dengan muke yang agak blurr , aku tanye dekat siti murniwati .
aku : mun , dia panggil aku ke ?
murni : nta la . ko perasan ke ?
aku : ade la sikit . ( dengan muke tak segan )
murni : naseb baik aku tak pakai baju putih .
pastu , kiteorang gelak je la .

tetibe budak tu datang dekat aku .
ha ! ni memang sah dia panggil aku ,
haha . dia ajak aku main la ~
kalau aku pandai main , tak pe la jugak .
ni tidak , hampeh !!

aku join la diaorang kejap , lepas tu , aku lari .
hahaha , jahat kan aku .
aku bukan sengaje nak tinggal kan cam tu je .
aku nak pegi joging la ~

lepas dah abis joging , aku n siti murniwati pon sambung main bola  bakul tu .
tetibe , kiteorang TERAJIN pulak nak tangkap gambar .
ni la hasil nye .

mase nak 'gol' kan bola .

bola tu terlajak pulak . hehehe

hahaha .
nampak sangat tak ade bakat kan ?





ape motif katoon kat atas ni ? -.-"

abis je semue aktiviti yang kiteorang buat , kiteorang pon balik la .
tapi bukan balik rumah .
kiteorang pegi makan ABC kat kedai .
tapi ABC nye tak sedap !





da hilang penat nye , singgah la kedai . beli barang .
kiteorang jadi orang paling bizy ari ni . 

ok la ~
sampai situ je buat mase ni . 
babai .

4 comments:

teyha said...

ooooooooooooooo 'dating' tak ajak !!
:(

awanis said...

nak ajak , takot ko bizy pulak ~
huhuhu

murni said...

seronok kan dating.. hahaha

awanis said...

seronok3!!