Monday, 18 April 2011

kenape soalan add math senang ?

ha !
korang jangan terkejut kalau aku cakap soalan add math senang .
actually , soalan je la yang senang .
jawapan ?
jangan harap la nak senang .
bagi aku la ~

nak tau kenape?
sebab , kalau senang , bukan add math la name nye .

kenape la soalan add math tak ade yang objektif ?

soalan tu selalu ade dalam kepale hutak aku yang penuh ni .
sebabnye , orang yang buat soalan tu bijak sangat la kot .
kalau dia bagi soalan objektif , mesti la pelajar - pelajar nye malas nak cari jawapan .
tembak je pon bole .
( kalau tembak , lagi aku suke . atleast , tak ade la jawapan nye kosong . kan ? ) 

mase dapat kertas soalan add math , aku ok lagi .
bile tengok  je soalan - soalan yang ade dalam tu , aduh !
teros patah semangat aku ni .





macam mane la result nye .
tak dapat aku bayang kan .




ok lah , sampai situ aje untuk ari ni .
babai ~

2 comments:

nelly said...

adik nelly hafal addmath punya formula , smpai sakit kepala ..hehe

awanis said...

naseb baik sakit kepale je..
kalau jem teros kepale tu, lagi susah..
kan3?