Wednesday, 20 April 2011

hasil tangan yang tak seberape ..

disebabkan ari ni tak ade exam , tangan aku ni pon menggatal la nak conteng kertas yang kosong .

tengok la hasil nye ~


korang jangan terkojut ade name haiwan kat citu .


hahaha !
macam tak pena dapat kertas kosong pulak kan .
tu je la aktiviti aku kalau kepale tengah kusut and bosan .
kalau tak memenuhkan kertas yang kosong , tido ! 
dari mengumpat , lebih baik tido kan ?


sampai situ je la yang aku nak post .
babai ..

esok exam akaun , so , kene la blaja lebih sikit . arap - arap bole jawab . fuhh ~

2 comments:

murni said...

belajar ape klaw kje nye mngadap blog sje..

awanis said...

tadi xblaja kan..
:)