Wednesday, 6 July 2011

hidup korang kosong ?

ha !
sama lah dengan wanis .
* kau ni wanis , ada banyak keje sekolah , tapi tak nak buat .

hahaha .
bukan wanis tak nak buat , tapi ..
er ~
mood nya tak datang lagi lah : p

bila mood nya nak datang ?
tunggu hidayah sampai kot ~

ish !
wanis ni mengarut je keje nya .
huhuhu ~

tu lah keje wanis sejak wanis ada masalah yang tak boleh wanis lupakan sampai bila - bila .
jadi makin gila dan kejam .
hahaha .
jangan fikir yang bukan - bukan ok .
wanis cuma kejam dekat geng wanis je .
tapi wanis rasa , diaorang lagi kejam .
* sori geng : p

 kenapa ?
sebab diaorang selalu buli wanis .
lagi - lagi murni and syera .
huh !
tak abis - abis .
yang teyha tu , terima seadanya nya sebab dia pun senasib dengan wanis .
* kesian kau ~

ok lah , sampai situ je lah .
dah takde idea nak merepek lagi .
babai ~

* wanis ni eppy saje , macam takde masalah . huhuhu .
perasaan eppy tu dekat luar saje , dekat dalam ..
aish ! rase nak bunuh diri je .
sape nak join ?
tanam kepala dalam tanah sekarang . hahaha : D

4 comments:

akutetapaku.com said...

jgn sampi bunuh diri ek...

awanis said...

er ~
kalau terbunuh diri , tak tau la ..

murni said...

blh ye terbunuh diri..?

awanis said...

boleh saje..
kalau nak la..