Tuesday, 7 June 2011

high-heeled shoes vs low heel shoes

wanis tak pernah la terfikir nak tulis entry wanis dalam bahase ingeris sebab grammar wanis ni , agak teruk la jugak .
hehehe

ok .
berbalik pada tajuk entry yang wanis tulis tu .
kebanyakan kaum hawa ni suka pakai high-heeled shoes kan .
kebanyakannya lah .
tak semuanya .

apa keistimewaan kasut high-heeled ni ?
- boleh buat orang yang agak rendah jadi makin tinggi .
- boleh buat orang yang dah tinggi jadi makin tinggi
- senang nak dapat pilihan yang dekat di hati .

low heel shoes ni pun ade keistimewaannya sendiri .
- tak sakit kaki kalau pakai lame - lame
- comel ~
- kasut ni sesuai untuk orang yang dah tinggi and tak nak tambah ketinggian diaorang

dua - dua jenis kasut ni , harga nya memang 'agak' mahal kan .
itu memang tak dapat dielakkan .
dunia sekarang , semua benda dah mahal .
cekik darah !

hahaha .
so , kasut yang mana jadi pilihan korang ?
kalau tanya wanis , wanis suka yang low heel shoes saje .
sebab nya , wanis ni agak lasak sikit .
mana boleh pakai high - heeled .
nanti terpeleot kang .
susah pulak =.="

6 comments:

M Fizan said...

x suka gurl pkai high-heel..huhu

awanis said...

menyusahkan eh?
bunyi kasutnye pon bising~
hehehe

murni said...

saya suka dua2..
so ta kesah larh high heel or low heel.. hehe ^.^

Afiqah Aziz said...

aku suka tumit tinggi ! haha . bergantung pada situasi lah . tapi sekarang ta boleh ligat sangat pakai kasut tumit tinggi derr . aku baru jalan sikit da sakitnya macam hapee akibat jatuh di pawagam tempoh hari :/

awanis said...

@murni : ok la tu ~
xde la susah sangat nak cari kasut kan..
:)

awanis said...

@afiqah aziz : hahaha ..
takpe2..orang xnampak sebab dalam tu gelap kan?
cover~